Hitsaaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työtehtäväsi pitävät sisällään pääasiassa MIG/MAG-hitsausta. Materiaali on ohuehkoa mustaa rautaa. Halutessasi pääset osallistumaan myös kokoonpanoon sekä asennustöihin. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta ohuehkon materiaalin hitsauksesta. Katsomme eduksi kokemuksen myös kokoonpano- ja asennustöistä. Halu oppia ja reipas asenne ratkaisevat!

Lisäksi toivomme sinulta:
- hyvää työmotivaatiota
- työturvallisuuden huomiointia
- piirustusten lukutaitoa.

Tarjoamme sinulle:
Saat monipuolisen työn mukavassa työporukassa sekä hyvän perehdytyksen. Saat mahdollisuuden opetella uusia töitä halusi mukaan. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden joustavaan työaikaan työn opittuasi. Asiakkaamme hakee pitkäaikaista työntekijää.

Hakuprosessi:
Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikaisesti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower suorittaa alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: hitsaaja, päivätyö, kokoaikatyö, pitkäaikainen, kokoonpano

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253565
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori