(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018
Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava teollisuuden tuotevalmistukseen keskittynyt yritys. Tilauskannan edelleen kasvaessa etsimme nyt heille

Hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Hitsausmenetelmänä on TIG ja materiaalina alumiini, mutta myös kokemus MIG -hitsauksesta riittää, sillä tehtävään annettaan hyvä perehdytys. Työhön kuuluu hitsauksen lisäksi monipuolisesti myös muita metallialan työtehtäviä.

Yritys kouluttaa työntekijöistään laaja-alaisia osaajia. Voit olla vielä urasi alkupuolella, jos sinulla on vahva halu kehittyä ja oppia tehtävään. Toivomme kuitenkin, että sinulla on metallialan koulutus tai jonkin verran työkokemusta alalta, tiimityötaitoja ja sitoutumiskykyä yritykseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Kaksivuorotyön vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista.

KIINNOSTUITKO?

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia metallialan työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Hitsaaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mahdolliset tiedustelut: Eveliina Tanninen, eveliina.tanninen@temp-team.fi tai 040 350 0745