(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Padasjoen Metalli Oy
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Padasjoen Metalli Oy on vuonna 1972 perustettu tilauskonepaja. Asiakaskuntamme koostuu projektitoimittajista, joilla ei ole omaa valmistusta tai jotka haluavat ulkoistaa osan omasta tuotannostaan. Toimintamme käsittää kone- ja laitevalmistusta, koneistustyötä sekä teräsrakenne- ja levytöitä.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme

HITSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Padasjoen toimipisteeseen. Työ on pääsääntöisesti mig-hitsausta mustalle raudalle. Tehtävässä on eduksi piirustusten lukutaito sekä aikaisempi työkokemus hitsaajan tehtävistä.

Toivomme hakijalta hyvää asennetta sekä huolellista ja vastuullista työskentelytapaa. Otamme huomioon myös vastavalmistuneet oppimishaluiset hitsaajat.

Tarjoamme Sinulle

  • vakituisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä
  • täydet viikkotyötunnit 40,0 h/vko
  • palkka maksetaan 2 krt/kk
  • liikuntaedun
  • työvaatteet
  • yksityisen työterveyshuollon

Työ alkaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta, josta siirryt myöhemmin suoraan Padasjoen Metalli Oy:n kirjoille. Ota yhteyttä p. 040 728 8728/Johanna tai lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.