(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja OSTP Finland Oy:lle
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Eläköitymisiin ja yrityksen kasvuun vastataksemme, etsimme hitsaajaa.

Etsimme tuotantoomme motivoitunutta ja ammattitaitoista hitsaajaa valmistamaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja läpivientejä ja kauluksia. Tässä tehtävässä vastaat oman alueesi päivittäisen tuotantotavoitteen saavuttamisesta ja laadukkaasta työjäljestä asiakkaidemme parhaaksi. Työ pitää sisällään hitsausta, joissa käytettävät menetelmät ovat tig, mig/mag ja plasma. Vastaat omaan työhösi kuuluvasta raportoinnista, työturvallisuudesta, siisteydestä ja järjestyksestä. Työ on päivätyötä.

KETÄ ETSIMME?

Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja oikealla asenteella varustautunut ammattilainen. Motivoidut, kun pystyt vaikuttamaan työn sujumiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen asiakkaidemme parhaaksi. Et ole valmis tinkimään työturvallisuudesta ja laadusta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä muiden kollegoiden ja työnjohtajien kanssa. Kykenet ymmärtämään laajempia kokonaisuuksia, jotta pystyt ratkomaan eteen tulevia ongelmia yhdessä muiden kanssa. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ja ammatilliseen osaamiseesi myös jatkossa.

EDELLYTÄMME

  • Tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta ja osaamista hitsauksesta
  • Hitsausluokat lasketaan eduksi
  • Perustason tietotekniikkataitoja
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen kehittyvässä yrityksessä, jossa tukenasi on loistavat työkaverit. Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, ison organisaation edut ja mahdollisuuden kehittyä yrityksemme mukana. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimuksen ja paikallisten sopimusten mukaisesti. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi Baronan sivujen kautta (www.careers.barona.fi) viimeistään 22.4.2019.