Hitsaaja (ohutlevy- ja putkitöihin)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Hitsaaja

 

Mitä etsimme:

Etsimme nyt metallialan asiakkaallemme TIG -hitsaajaa ohutlevy- sekä putkitöihin.

Asiakasyritysemme tuottaa räätälöityjä teräs- ja alumiinituotteita erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Yritys on erikoistunut haponkestävän teräksen ja alumiinin käsittelyyn. Asiakkaamme tekee ja asentaa mm. paineilmalinjastoja ja säiliöitä. Tämän lisäksi toimintaan sisältyy teollisuuden kunnossapitotöitä. 

Mitä odotamme hakijalta:

Edellytämme, että hakijalla on ajantasaisen taidot niin TIG- ja puikkohitsauksessa sekä voimassaolevat työturvallisuus- sekä tulityökortit. Toivomme myös hakijalta matkustusvalmiutta eri työkohteisiin. Työtä tehdään asiakasyrityksessämme pääsääntöisesti tiimeissä, mutta odotamme hakijalta luotettavuutta sekä oma-aloitteista että vastuullista otetta työhön.

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön kasvavassa metallialan asiakasyrityksessämme sekä hyvän perehdytyksen kyseiseen työtehtävään.

Palkkaus sekä työn aloitus sovittavissa.


Miten haet työpaikkaa:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.Lisätiedot ja yhteystiedot:

 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

 

Julia Uimonen

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

p.050 4312 040

julia.uimonen@smilepalvelut.fi

 

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1217173
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Raisio, Turku