Hitsaaja Nastolaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haemme vakavaraiselle ja isolle asiakkaallemme HITSAAJAA. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi metalliteollisuuden merkittävän toimijan kasvua. 

Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa käsihitsausta MIG/MAG ja TIG työstettävien kappaleiden kiinnittämisessä sekä tekijän osaamisesta riippuen enemmän myös robottihitsaussolun käyttöä ja ohjelmointia.

Sinulta toivomme metallialan koulutusta tai kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan myös käsihitsaustaitoja, piirrustustenlukutaitoa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme kuitenkin myös, että olet hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työntekoon.

Tätä paikkaa voit hakea, jos olet alan ammattilainen tai omaat metallipuolen koulutuksen. Kokemus robottihitsauksesta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös hitsaustaustalla varustettu ja robottihitsauksesta kiinnostunut tulevaisuudenlupaus. Työhön kuuluu hyvä perehdytysjakso. Työskentelykielesi voi olla suomi tai englanti. 

Työ on 2-vuorotyötä ja sijaitsee Päijät-Hämeessä. Työhön toivotaan myös valmiutta 3-vuorotyöhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen kesään asti. Töiden sujuessa hyvin ja yrityksen tarpeesta riippuen, tässä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluettelon verkkosivuillamme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot