(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja monipuoliseen työtehtävään
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsitkö vielä sitä oikeaa työpaikkaa? Tai mietitkö kenties työpaikan vaihtoa? Haemme asiakkaallemme Härmään ammattitaitoista MIG-hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään ohuen materiaalin (2-10mm) hitsausta piirustusten perusteella. Materiaalina on pääasiassa musta rauta. Voimassaolevat hitsausluokat ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia. Monipuolinen kokemus levynkäsittelystä, kuten leikkauksesta tai särmäyksestä, katsotaan eduksesi. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä tuotteita valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- hyvää kuvien lukutaitoa
- tarkkaa työnjälkeä
- oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työporukassa ja hyvän perehdytyksen työhön. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö Leena Saari 044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

Avainsanat: hitsaaja, MIG, kokoaikatyö