(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, MIG
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Oletko hitsauksen ammattilainen? Etsitkö uusia tuulia työurallesi? Haemme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa 5-10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksi. Työtä tehdään asiakkaan hallilla ja pääasiassa kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta hitsauksesta ja alan koulutus. Kohtalainen/hyvä piirustusten lukutaito on välttämätön työssä. Voimassaolevat työturva- ja tulityökortit katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista ja ammattimaista asennetta sekä laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja saat hyvän perehdytyksen työhösi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: MIG, hitsaaja, teollisuus, hitsaus