(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, metsäkoneet (Jämsä, Halli)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toiminnan kasvaessa hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta materiaalivahvuuden ollessa 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tekijällä on mahdollisuus myös hitsausrobotilla työskentelyyn. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus siirtyä Nisulan kirjoille.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja / tai työkokemusta
• tarkkaa työotetta ja joustavaa asennetta
• hyvää motivaatiota ja innokkuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä menestyvän ja kehittyvän yrityksen mukavassa työyhteisössä ja olla osaltaan vaikuttamassa suomalaisen laatutyön syntyyn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.