(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja / Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme asiakkaallemme käsistään kätevää hitsaajaa/metallityöntekijää elintarviketeollisuuteen Vantaalle. Asiakasyrityksemme tarjoaa kunnossapitopalveluita eri teollisuuden aloille.

Työn kuvaus

Työssäsi hitsaat pääasiallisesti TIG:illä rosteria. MIG/MAG- ja puikkohitsausta voi olla hieman. Rakennat esimerkiksi telineitä, vaihdat laakereita, teet erilaisia korjaushitsauksia ja rakennat tuotannon pyynnöstä erilaisia osia, esimerkiksi suojia. Työt hoituvat sinulta aamuvuorossa ja arkeasi sulostuttaa liukuva työaika. Ajoittain pääset tekemään myös ylitöitä halutessasi.

Työn edellytykset

Toivomme, että sinulta sujuu TIG:illä hitsaaminen ja rosteri on sinulle tuttu materiaali. Myös MIG/MAG- ja puikkohitsaukset ovat hallussa. Sinulla on kokemusta myös perustyökalujen käytöstä ja kenties sisälläsi asuu rakentelija. Toimit sujuvasti tiimissä, mutta myös itsenäinen työ onnistuu sinulta. Sinulla tulisi olla myös voimassa oleva tulityö- ja työturvallisuuskortti töiden alkaessa. Lisäksi oma-aloitteisuudesta ja täsmällisyydestä on työssä etua.

Tarjoamme

Tarjoamme pitkäaikaisen työn, jossa sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa työpäiviisi. Monipuolisissa metallialan tehtävissä opit uutta ja voit kehittää ammattitaitoasi vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)