(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja / Metallityöntekijä (Ylöjärvi, Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme nyt Nokian NPT Oy:lle hitsaajaa/metallityöntekijää monipuolisiin ja pitkäaikaisiin ohutlevytöihin. Nokian NPT Oy on vaativien, korkealuokkaisten ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt pitkänlinjan alihankintakonepaja. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.npt.fi/.

Työ koostuu TIG- ja MIG-hitsauksesta sekä erilaisista metallitöistä, kuten kokoonpanoista, hionnasta ja porkauksista. Hitsattavia materiaaleja ovat pääasiassa ruostumaton teräs ja alumiini, mutta myös musta rauta. Valmistettavia tuotteita on laajasti, joista yhtenä esimerkkinä sähkökaapit. Töitä tehdään arkipäivisin, 40 tuntia viikossa.

Työ vaatii jonkin verran kokemusta hitsauksesta ja yleisistä metallitöistä. Alan koulutus on eduksi. Erityisesti arvostamme hyvää ja oppivaa asennetta työtä kohtaan.

Ensisijaisesti tekijöitä etsitään Nokian NPT Oy:n Ylöjärven toimipisteelle, mutta mahdollisesti myös Tesomalle. Tarkoituksena on löytää vakituinen työntekijä, joka siirtyy toimeksiantajamme omille kirjoille määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen. Työpisteelle pääsy vaatii oman auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Nokian NPT Oy:lle.