Hitsaaja (Metallipalvelu Turppa Oy)
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Metallipalvelu Turppa Oy on palveleva terästen puolivalmisteita ja valmiita kokoonpanoja tuottava teollisuuden kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme rakenne- ja erikoisterästen leikkauksen, levynpyöristyksen, särmäyksen, koneistuksen, hitsauksen, kokoonpanon, pintakäsittelyn ja suunnittelun palveluita osittain ostaen näitä alihankinta- ja asiantuntijaverkostoltamme.

Työllistämme yli 15 henkilöä sekä kaksi yrittäjää ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 2,2 miljoonaa euroa. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaan talousalue toimipisteemme sijaitessa Lempäälässä. Tuotamme luotettuja palveluita tottuneesti jo neljättä vuosikymmentä yhä voimakkaammin laadukkaaseen asiakaspalveluun panostaen.

Etsimme nyt joukkomme hitsaajaa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista osavalmistusta sekä kokoonpanoa, pääosin mustan raudan mig-hitsaamista. Ainevahvuudet vaihtelevat välillä 2 - 40 mm. Työtä tehdään verstaalla alkuun päivävuorossa ma – pe, mutta toivomme valmiutta 2-vuoroon.

Hakijoilta toivomme:

- alan työkokemusta ja / tai koulutusta

- kuvanlukutaitoa

- luotettavuutta

Tarjolla on töitä pitkäksi aikaa, mukavat työkaverit ja kilpailukykyinen palkkaus. Työ sopii niin kokeneelle ammattilaiselle, kuin innokkaalle tulevaisuuden lupauksellekin.

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta vuokra-ajan jälkeen on mahdollista siirtyä Metallipalvelu Turpan palkkalistoille.

Täytä hakemus sivuillamme https://eezy.fi/ mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Jani Raatikainen p.050 337 7959, jani.raatikainen@eezy.fi

Ei suoria yhteydenottoja Metallipalvelu Turppaan, rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Eezy Henkilöstöpalvelut.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot