(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Lehtovuori Oy:lle
Lehtovuori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Lehtovuori Oy on Ylöjärvellä sijaitseva elinympäristökalusteita valmistava perheyritys. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1945, josta asti se on tarjonnut asiakkailleen ympäristökalusteratkaisuja muun muassa kaupunki- ja puistoalueille, taloyhtiöille sekä liike- ja terminaalikiinteistöille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia roska-astioita ulko- ja sisäkäyttöön, penkkejä ja pöytiä, polkupyörätelineitä, katoksia sekä leikkipuistovälineitä.

Etsimme Lehtovuori Oy:lle hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.
Tehtäviisi kuuluu mustanraudan, teräksen ja rosterin hitsaus MIG- ja TIG-menetelmillä. Työssäsi hitsaat monipuolisesti erilaisia ympäristökalusteita.

Hakijalta toivomme aiempaa kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen mustanraudan, rosterin, alumiinin tai teräksen hitsaamisesta. Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokenut hitsaaja. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan. Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tunnollinen sekä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia uutta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen. Työ on päivätyötä. Mikäli haluat työllistyä siistiin tuotantoympäristöön, niin laitathan hakemuksesi tulemaan.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Lauri Pelkonen puh: 050 444 4448 lauri.pelkonen@adecco.fi