(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Lappeenranta
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajia/levyseppähitsaajia Lappeenrantaan. Vaaditaan metallialan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on oma motivaatio sekä kyky omaksua uudet asiat nopeasti. Työt vaativat tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on kokopäivätyö, jossa on mahdollisuus ylitöihin.

 

Edellytämme:

  • Metallialan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta
  • Voimassa olevat hitsausluokat
  • Kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työhön

 

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
  • Asianmukaiset varusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Sara Kervinen

050 593 3501

sara.kervinen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.