(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA HITSAAJAA Lahteen.

Työtehtäväsi ovat erilaisten teräsrakenteiden hitsaustyöt.

Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta hitsaajan työtehtävistä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja huolellista otetta työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja viihdyt hektisessä työympäristössä.

Edellytämme sinulta metallialan koulutusta ja kuvalukutaitoa. Lisäksi sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuus- ja tulityökortti sekä hyvä suomen kielen taito. Voimassaolevat hitsausluokat katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213 tai Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: hitsaaja, metalliteollisuus