Hitsaaja Kyröön
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme asiakkaallemme Kyröön ammattitaitoista hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Asiakasyritys palvelee laajasti muun muassa kuljetusväline-, puunjalostus- ja metalliteollisuudessa. Työhön kuuluu pääasiassa mig-, mag- ja tig-hitsaus. Haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä ja eduksi katsomme kokemuksen myös robottihitsauksesta. Toivomme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta. Työssä pärjäämisen edellytyksenä on hyvä piirustusten lukutaito. Voimassa olevat hitsausluokat, työturvallisuus- sekä tulityökortit lasketaan eduksesi.

Lisäksi toivomme sinulta:
- Valmiutta 2-vuorotyöhön
- Hyvää asennetta
- Aitoa kiinnostusta työtä kohtaan 
- Joustavuutta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: hitsaaja, mig, mag, tig, robottihitsaus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot