(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Korpilahdelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Korpilahdelle hitsaajaa.

Toivomme sinulta metallialan perustutkintoa sekä aiempaa kokemusta hitsaustöistä. Tärkeintä on oikeanlainen asenne sekä halu ja kyky oppia ammattihitsaajaksi. Hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Lisäksi valmius 2-vuorotyöhön on plussaa, vaikkakin työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Töiden aloitus olisi mahdollisimman pian ja palkkaus sopimuksen mukaan (teknologia TES:iä noudattaen) . Työ on lähtökohtaisesti määräaikainen, toukokuun loppuun,mahdollisuus kuitenkin pidempäänkin työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tsemppiä työnhakuun! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Olli-Matti Niskanen, puh 040 570 5917 / olli-matti.niskanen(@)adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.