(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja koneteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän HITSAAJAA koneteollisuuden tuotantoon.

Työtehtävä pitää sisällään tuotannon eri osien hitsaamista ja laadunvalvontaa. Osallistut myös komponenttien eri valmistusvaiheisiin osaamisesi mukaan. Työtä tehdään 2-vuorotyönä.

Toivomme sinulla olevan kokemusta tuotannon MIG-ja MAG -hitsaamisesta. Erityisesti toivomme sinulla olevan voimassa hitsausluokka B. Mikäli luokkavaatimus ei täyty, niin se voidaan tarvittaessa kouluttaa tehtävään valitulle henkilölle.

Eduksi katsomme kiinnostuksen tuotantoteollisuuteen, metallialan koulutuksen ja voimassa olevat hitsausluokat. Voimassa olevat työturva ja tulityö -kortti ovat myös iso etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja kestää 6-9kk sopimuksen mukaan. Työssä on mahdollista vakinaistua asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta voi tiedustella Vilppu Hyppölältä puhelmitse numerosta 029 323 1445 tai sähköpostitse vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi