(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja konepajalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme asiakkaallemme Härmään hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Asiakas toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kappaleiden hitsausta ja hitsattava materiaali on mustaa rautaa ja noin 6-50 mm paksuista levyä. Voimassaolevat hitsausluokat (135, 136) katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Luokat kuitenkin hitsataan työsuhteen alussa, joten valmius niiden suorittamiseen tulee olla. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi hyvä piirustusten lukutaito on edellytyksenä työssä. Voimassa olevat hitsausluokat sekä työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- kokemusta vastaavista töistä.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hitsaaja, hitsaus, luokkahitsaaja, kokoaikatyö, 2-vuorotyö