(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja komennustyöhön Ruotsiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita hitsaajia komennustyöhön marraskuussa alkavaan noin 6 viikon säiliöprojektiin Ruotsiin

Tehtävässä työskentelet hitsaajana ja levyseppänä säiliön katon vaihtoprojektissa Ruotsissa. Työt on suunniteltu alkavaksi viikolla 45 ja jatkuvan viikkoon 51 asti.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta hitsaustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työstettävä materiaalina on Duplex teräs (EN1.4462) ja tehtävässä menestyminen edellyttää voimassa olevia hitsausluokkia levylle 135/136 perusaineryhmälle 8 tai 10 . Ainapaksuus on 4-6 mm.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa säiliöprojektissa yhtäjaksoisesti noin 6 viikon ajan. Työtunteja viikossa on noin 60 ja sunnuntait ovat lepopäiviä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Lisätietoja arkisin tehtävästä Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Jos sinulla on voimassa olevia hitsausluokkia niin lisääthän niistä tarkat tiedot hakemukseesi joko liitteenä tai tekstinä.