(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja (Kauhajoki) A-H Steel Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

A-H Steel Oy on perustettu vuonna 2014 ja sen tytäryhtiö A-H Pipes Oy vuonna 2018. A-H Steelin taustalla on pitkät perinteet konepajateollisuudesta, jo 50 vuoden takaa. Koneistamo, -hitsaamo- ja servicepalvelut kuuluvat yrityksen palveluvalikoimaan.  A-H Pipes Oy:ssä valmistetaan kantavia teräsrakenteita sekä teollisuuteen suuria savupiippuja. 


Haussa nyt A-H Pipes Oy:n toimintaa Kauhajoelle  vahvistamaan 

HITSAAJIA

vakituiseen työsuhteeseen


Etsimme hitsaajia, joilla asenne on rautaa!
 
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta MIG/MAG-hitsaamisesta tai olet vastavalmistunut taitaja, jolta löytyy kykyä keskittyä huolellisuutta edellyttävään käsityöhön. Olethan myös  oma-aloitteinen, ahkera sekä yhteistyötaitoinen.  Edellytämme kone- tai metallialan koulutusta tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta. Työssä menestyminen vaatii erinomaisen hahmotuskyvyn sekä piirustusten lukutaidon. Eduksi katsomme myös hitsausluokat.

Työnkuvaan kuuluu kantavien teräsrakenteiden, kuorma-auton päällirakenteiden, teollisuushallin runkojen sekä savupiippujen hitsaaminen. Työnteko perustuu turvallisuuteen ja ensimmäisen viikon ajan työskentelet kokeneemman taiturin kanssa. Työtä tehdään rauhallisesti, huolellisesti ja avoimessa hengessä.
 
Työsuhde alkaa vakituisena vuokratyösuhteena, josta on mahdollisuus siirtyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi jo 6 kk kohdalla. 

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30, mutta 2-vuorotyöhön on myös varauduttava. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES mukainen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta.  Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=412 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n asiakkuusvastaava Minna Kotilainen, puh. 044 7404501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.