Hitsaaja Kangasniemelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Kangasniemelle ammattitaitoista hitsaajaa.

Toivomme hakijalta kokemusta paksun materiaalin 8/10/12,5 hitsaamisesta sekä hitsaamisesta pyörityskonetta apuna käyttäen.
Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja kahdessa vuorossa.
Työ on aluksi määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Tämän jälkeen on mahdollisuus vakinaistua osaksi isoa kansainvälistä yritystä, jossa pääset halutessasi kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi.
Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi jo tänään.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444502
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kangasniemi, Pieksämäki