(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Kangasniemelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Hamme asiakasyrityksellemme Kangasniemelle ammattitaitoisia hitsaajia.

Toivomme hakijalta kokemusta paksun materiaalin 8/10/12,5 hitsaamisesta sekä hitsaamisesta pyörityskonetta apuna käyttäen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja kahdessa vuorossa. Työ on aluksi määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta. Tämän jälkeen on mahdollisuus vakinaistua osaksi isoa kansainvälistä yritystä, jossa pääset halutessasi kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi jo tänään.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen, mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai 

puh. 044 412 4279

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.