(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Jyväskylään hitsaajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi voiteluöljylaatikoiden ja muitten rakenteiden kokoonpanohitsaus mig/mag (lähinnä levyä) sekä jos osaamista tigille niin myös putkistohitsausta. Materiaali on ruostumatonta terästä. Vahvuudet n. 3-6 mm.


Edellytykset:
- Työkokemuksen kautta hankittu osaaminen esim. putkistohitsaus tig / levyhitsaus mig. Mielellään myös kokemusta rosterin hitsauksesta.
- Tarkka ja huolellinen työote.
- Piirustusten lukutaitoa tarvitaan jonkin verran.
- Tig hitsaus vaatii voimassa olevan luokan. Migille ei luokka vaatimusta.


Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä siistissä työympäristössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa. Työ on kokoaikaista päivätyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan / teknologiateollisuuden tes. Työpiste sijaitsee Jyväskylässä.

Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.