(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja (Juha Punta Oy), Kisko
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme (Juha Punta Oy) kahta hitsaajaa kokopäiväiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.

Juha Punta Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytyskalusteita, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä erilaisissa käyttöympäristöissä. Yli 30-vuotias yritys on koko toimintansa ajan panostanut suomalaiseen laatuun ja luotettavuuteen, innovatiiviseen suunnitteluun ja designiin, palveluun sekä tuotteiden elinkaaren hallintaan. 


Etsimämme hitsaajat tulevat tekemään töitä pistehitsaus menetelmällä. Jonkun verran saattaa olla lisäksi MIG hitsausta. Hitsausluokkia ei tarvitse olla, mutta edellytämme jonkin verran aiempaa hitsauskokemusta. Kokemus voi tulla tutkinnon ja/tai työkokemuksen kautta.


Työtä tullaan tekemään kahdessa vuorossa ja tarjolla on täydet 40 viikkotyötuntia molemmille hitsaajille. Työsuhde tulee olemaan määräaikainen, ainakin vuoden loppuun asti. On myös mahdollista, että työt jatkuu vuoden vaihteen jälkeenkin.


Työntekijöiltä toivomme tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta sekä ahkeraa ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sari Halme (0504752050).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.