Hitsaaja, HT Laser Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. HT Laser on teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme HT Laser Oy:lle mag-hitsaajaa Tampereelle. 

Toivomme hakijoilta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä muutaman vuoden kokemusta hitsaustyöstä. Lisäksi toivomme, että hakijalla olisi kuvanlukutaitoa sekä hyvä työmotivaatio.

Työtehtäviin kuuluu mag-hitsausta sekä mustan raudan käsittelyä. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Tarvittaessa töitä tehdään myös kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja/tai koulutuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli-Kaisa Eskola, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, tuuli-kaisa.eskola@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1332258
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tuuli-Kaisa Eskola (tuuli-kaisa.eskola (a) nordic.fi)