(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, HelaSteel Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
HelaSteel Oy on hitsaukseen ja kokonaistoimituksiin erikoistunut konepaja. Yritys valmistaa tuotteita vaativiin käyttötarkoituksiin kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Perinteisen osaamisen tukena toimii uusin teknologia, ja mittava toimittajaverkosto mahdollistaa suurten projektien nopean läpimenon. HelaSteelin vahvuudet perustuvat monipuoliseen konekantaan, henkilöstön raudanlujaan ammattitaitoon ja tinkimättömään laatuun.

Etsimme HelaSteel Oy:lle HITSAAJIA

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa mustan raudan mig/mag-hitsaamista, vahvuudet 6 mm - 50 mm. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Hakijoilta edellytämme:

- alan työkokemusta
- hyvää hitsausjälkeä
- hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoon
- hitsausluokat katsomme eduksi

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus jatkoon. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.