Hitsaaja Härmään
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakkaallemme Härmään hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Asiakas toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kappaleiden hitsausta ja hitsattava materiaali on mustaa rautaa ja pääasiassa noin 8-30 mm paksuista levyä. Voimassaolevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Hyvä piirustusten lukutaito on hakijalle eduksi. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan myös eduksi. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- kokemusta vastaavista töistä.

Tarjoamme sinulle:
Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: hitsaaja, hitsaus, luokkahitsaaja, kokoaikatyö, 2-vuorotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533835
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus, Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Kauhava