(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja betonielementtitehtaaseen, Nurmijärvi
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme asiakkaamme betonielementtitehtaaseen elementtien hitsaria, joka osallistuu myös mekaanisen kunnossapidon töihin.


Työ sisältää teollisuusasiakkaiden määrittämiä hitsauksia rakennustyömailla pääkaupunkiseudulla sekä muiden teollisuusasiakkaiden määrittämiä hitsauksia. Luokat pitää olla voimassa tai siten, että ne suoritetaan heti työsuhteen alkaessa. Lisäksi työ sisältää tuotantolaitteiden ennakoivaa ja korjaavaa kunnossapitoa. Matkustushalukkuus keikkatöihin katsotaan eduksi.

Mitä odotamme Sinulta?
- Sinulla on hitsaajan koulutus tai pitkä kokemus vastaavasta työtehtävästä.

- Joustavaa asiakaspalveluasennetta ja tiimityötaitoja.

- Katsomme eduksi voimassa olevat tulityö-, työturvallisuus- ja EA-kortit sekä teollisuuskunnossapidon moniosaamisen.


Tarjoamme Sinulle:

- Haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän

- Vahvan tuen organisaatiolta

- Vakavaraisen yrityksen työnantajaksi

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Kilpailukykyiset henkilöstöedut

- Vakituisen työsuhteen

- Työturvallisen työympäristön

Palveluksessamme työskentelee noin 30 alansa ammattilaista. Henkilöstön hyvinvointi on keskeinen yrityksemme arvo. Kattavimmat työterveyspalvelut, vakuutukset ja liikuntaedut ovat normiarkeamme. Panostamme työkaluihin ja työntekijöiden kouluttautumiseen. Teollisuusasiakkaitamme toimipisteitä sijaisee pääkaupunkiseudulla, Tampereen ja Lahden alueilla. Henkilöstön hyvinvointi ja paras asiakaskokemus ovat meidän keskeisemmät tavoitteemme.

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Sara Kervinen - 050 593 3501 - sara.kervinen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.