Hitsaaja-asentajia Äänekoskelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Haemme asiakkaallemme kahta hitsaaja-asentajaa toukokuun alussa alkavan tehdasprojektin aloitustöihin.

Työtehtävät sisältävät mm. teräsrunkojen ja runkorakenteiden pystytystä, portaiden, porrastasantateiden ja kulkusiltojen asentamista ja muuta laiteasennusten ympärille liittyvää työtä.

Toivomme hakijoilta perustaitoa monipuolisesta hitsausosaamisesta, eduksi katsotaan voimassa olevaa hitsausluokkaa puikko 111 sekä aiempi kokemus teollisuuden työympäristöstä sekä asennus- ja kunnossapitotyöstä.

Voimassaolevat työturva- ja tulityökortit vaaditaan.

Töitä on alkuun noin 1,5 kuukauden ajaksi, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa asiakkaan muiden projektien parissa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta tarpeen vaatiessa, tekijän tulee kyetä tekemään myös 2-vuorotyötä.

Palkkaus teknologiateollusuuden TES, sopimuksen mukaan.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot