(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja / Asentaja Tampereen alueelle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA HITSAAJAA/ASENTAJAA Kangasalalle.

Työtehtäväsi ovat hyvin monipuoliset, ja koostuvat pääosin alumiinin ja ruostumattoman teräksen hitsauksista, levynkäsittelystä, asennuksista ja kokoonpanotöistä.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta monipuolisista (esim. särmäys, mankelointi, leikkaus) levynkäsittely- ja hitsaustöistä, sekä odotamme sinulta reipasta asennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Suoritettuja hitsausluokkia emme työsuhteen alussa vaadi, mutta niistä on etua tehtävään.

Edellytämme sinulta piirustusten lukutaitoa, sekä hitsausosaamista.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan sekä tosiammattilaisista koostuvan työyhteisön, jossa pääset kartuttamaan omaa ammatillista osaamistasi ja oppimaan uutta. Työsuhteen alussa saat myös todella kattavan perehdytyksen eri työtehtäviin. Tarjoamme lisäksi työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 040 753 2264, sampsa.leivo@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi
Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, hitsari, kokoonpano, asennus