(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Akaaseen.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä itsenäistä työotetta. Hitsauskokemus ja levyseppähitsaajan koulutus ovat eduksi, mutta tehtävä sopii myös vastavalmistuneelle tai työuransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle.

Tehtävässä hitsataan suuria kappaleita. Materiaaleja ovat ruostumaton teräs ja musta rauta. Hitsattavan materiaalin paksuus on 5-100 mm (pääasiassa 12-30 mm).

Työtä tehdään päivävuorossa klo 7-15 (40 h/vko). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä kahden kuukauden vuokratyösuhteella ja työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.