(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Akaaseen.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta työskentelyasennetta. Levyseppähitsaajan koulutus  katsotaan eduksi. Kokemus on eduksi, mutta tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle henkilölle.

Tehtävässä hitsataan suuria kappaleita, pääasiassa ruostumatonta terästä ja mustaa rautaa (materiaalin paksuus 5-100 mm, enimmäkseen 12-30 mm).

Työtä tehdään päivävuorossa klo 7-15. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.