Hissityöntekijöitä, Sipoon Talma Ski
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Hissityöntekijöitä Sipoon Alpeille eli TALMAN SKIN LASKETTELUKESKUKSEEN

Talma Ski on Sipoossa, reilun 30 kilometrin päässä Helsingistä sijaitseva laskettelukeskus, jossa laskee sekä vasta-aloittelijat että ammattilaiset. Talma Ski on valittu vuoden lähirinteeksi jo kolmatta kertaa vuonna 2020. Talmassa on rinteitä kaikenikäisille ja se onkin suosittu treenipaikka hyvien parkkiensa ansiosta. Palvelutarjontaan kuuluu myös ravintolapalvelut maittavine annoksineen.

---------- 

Mitä etsimme

Oletko täysi-ikäinen, vastuuntuntoinen ja ahkera asiakaspalvelija, joka mielellään työskentelee ulkona hyväntuulisten asiakkaiden parissa? Hissityöntekijä on linkki asiakkaan ja huipun välissä. Hissityöntekijä voi tehdä laskettelukokemuksesta vielä astetta paremman tarjoamalla loistavan asiakaspalvelukokemuksen rinteeseen menijöille. Hymyn lisäksi olet mahdollisesti kiinnostunut teknisistä asioista, sillä saatat päästä korjailemaan jumiutuneita hissejä. Mutta älä huoli, tähän kaikkeen annetaan hyvä perehdytys. 

---------- 

Mitä odotamme


- Täysi-ikäisyyttä

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Paloa ja halua työskennellä ulkona säällä kuin säällä

- Loistavaa asiakaspalvelua

- Kiinnostusta ja valmiutta myös teknisiin hommiin

- Oman auton käyttö (tai muu varmistus, että pääset sujuvasti töihin)

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme töitä kaudeksi 2021-2022 lumisissa maisemissa.  Työ painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin, mutta kauden kunnolla käynnistyessä rinteet ovat auki päivällä myös arkisin. Saat kaikki tarvittavat varusteet käyttöösi.

Työn aloitus: Aloitus heti, kun kausi käynnistyy. Töitä on tarjolla kauden loppuun, parhaimmillaan huhtikuulle.

Palkkaus: TES/ Kokemuksen mukaan

---------- 


Miten haet työpaikkaa

Nyt jos koskaan on sinun tilaisuutesi elää rinne-elämää! Jätä hakemuksesi jo tänään alla olevan hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

http://smile2.likeit.fi/apply/243643713

---------- 

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emilia Raatikainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 463 5827
emilia.raatikainen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot