(Poistunut julkaisusta)

Hissiteknikko
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Oletko ensimmäisen tai toisen vuoden sähköalan opiskelija, ja tavoitteenasi on kartuttaa lisää työkokemusta? Etsimme asiakasyrityksellemme Onelift Oy:lle innokasta ja oma-aloitteista tekijää oppimaan hissien asentamisen maailmasta. Oneliftilla pääset osaksi ammattilaisten ja kokeneiden tekijöiden joukkoa. Tämä on upea tilaisuus päästä kehittämään teknisiä taitojasi ja kerryttämään työkokemusta. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää onkin innostunut ja reipas asenne. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hissiteknikkoa monipuolisiin ja käytännönläheisiin tehtäviin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Onelift Oy:llä.
TYÖNKUVA
Päivittäisissä työtehtävissäsi tulet työskentelemään hissien asentamisen, huoltojen ja purkamisen parissa. Suurin osa hissiprojekteista sijoittuu asuintaloihin, ja tehtäväsi on avustaa työparissa. Työhösi kuuluu myös asuttujen kiinteistöjen suojaaminen hissienasennus ja -purku projektien ajaksi. Hissien asentaminen on luonteeltaan projektiluontoista, tavallisesti 3-5 viikkoa/projekti, ja sitä kautta työ on liikkuvaa, pääsääntöisesti pk-seudulla.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Hissien asentamisen ja purkamisen avustavat tehtävät
* Asuttujen kiinteistöjen suojaaminen
* Hissien huoltaminen ja modernisointi
* Työmaan siisteyden ylläpitäminen


Omalla osaamisellasi ja kiinnostuksella sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden työtehtäviisi, hissien asennusalalla eivät työt lopu kesken!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on sähköalan opiskelija, joka on kiinnostunut kerryttämään kokemusta hissien asentamisesta. Opintojesi aikana olet jo ehtinyt suorittamaan sähkötyöturvallisuuskortin. Olet tottunut työskentelemään käsilläsi ja tartut ennakkoluulottomasti erilaisiin työtehtäviin. Työ on fyysistä ja sitä tehdään osittain hissikuiluissa, joten ahtaat tai korkealla olevat tilat eivät tunnu sinusta pelottavilta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja suhtaudut rauhallisesti muuttuviin tilanteisiin.

Työn projektiluontoisuuden vuoksi vaatii työsi myös liikkumisvalmiutta pääkaupunkiseudulla, oma auto helpottaa työmaalle kulkemistasi mutta ei ole välttämätön.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sähköalan tutkinto kesken/valmistumassa (ammattikoulu/ AMK)
* Sähkötyöturvallisuuskortti
* Reipas ja oppimishaluinen asenne
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on voimassa oleva ensiapukortti. Myös ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Viimeistään kesäkuussa

Työmäärä: Koko-aika

Kesto: 6kk

Paikka: Nietostie 2, 01390 Vantaa + työmaakohteet pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.5.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Onelift Oy johtava liikeajatus on tuottaa laadukasta palvelua asiakkailleen hissilaitteistojen huollon, uusien hissien asentamisen ja hissien peruskorjausten sekä modernisoinnin muodossa. Onelift Oy:n toiminta on asiakaslähtöistä ja tukee kestävää kehitystä.