(Poistunut julkaisusta)

Hissitarkastaja
NLT Nostolaitetarkastus Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Asiakasyrityksemme NLT Nostolaitetarkastus Oy on valtakunnallisesti toimiva, akkreditoitu ja valtuutettu nostolaitetarkastuslaitos. Etsimme heille nyt toiminnan laajentuessa 

HISSITARKASTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen, Helsingin, Turun, Jyväskylän tai Kuopion alueelle.

Edellytämme vähintään kahden vuoden kokemusta alan työtehtävistä ja tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta (esim. konetekniikka tai sähkö- ja automaatiotekniikka).

Hissitarkastus on asiakkaamme uusi palvelutuote, joten etsimme henkilöä, joka on hyvä "pelinavaaja". Toivomme hakijoilta myös oma-aloitteisuutta sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Lisäksi arvostamme ulospäinsuuntautunutta persoonaa sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työssä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia, tietokoneen käyttötaitoa sekä erityisesti valmiutta ja joustavuutta liikkuvaan työhön.

Asiakkaamme tarjoaa itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan, pitkäaikaisen työsuhteen ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Palkkaus on neuvoteltavissa. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan painikkeen kautta! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4503.