(Poistunut julkaisusta)

Hissisisustusasentaja Pääkaupunkiseudulle! (DecoWorks Oy)
DecoWorks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018
DecoWorks Oy
DecoWorks Oy on syksyllä 2013 perustettu yritys, jonka toimialana on rakennusten sisäpuoliset erikoissisustukset. Ydinosaamisemme on hissikorit, hissikuilut, ja hissien sisä- ja ulkopuoliset sisustukset. Uskomme joustavaan ja luotettavaan asiakaspalveluun.
Vahvuutemme on yksilölliset ja räätälöidyt tuotteet, jotka mitoitamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme tilauksen mukaisesti. Materiaalivalinnat ovat laajat, ja yhdistelemme niitä taidokkaasti.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme DecoWorksille osaavaa ja motivoitunutta sisustusasentajaa.

Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa hissikorien sisustuksien sekä siihen liittyvien elementtien mitoitus ja asennus pääkaupunkiseudulla. Yrityksen tuotanto -ja toimitilat sijaitsevat Salossa. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ammattitaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä ja aikaansaavaa työasennetta. Jos vielä työkalut pysyvät käsissä ja kokemusta löytyy esimerkiksi kalusteasennuksesta taikka puusepän töistä, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Emme edellytä vastaavaa kokemusta. Sinulla tulee kuitenkin olla kokemusta esimerkiksi puusepän taikka kalusteasentajan töistä. Tiettyä koulutusta emme edellytä. Soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työn aloitus on mahdollisimman pian. Työ on vakituinen ja työllistyminen suoraan Decoworksille. Työ on kokoaikainen. Työtä tehdään eri kohteissa Pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Hissisisustusasentaja Pääkaupunkiseudulle!” Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.06.2018 mennessä.