Hissien tarkastaja
Kiwa Inspecta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme Uudenmaan alueelle tarkastajaa hissien ja liukuportaiden tarkastuksiin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin. Toimipaikkasi on Helsinki.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi sähkötekniikan insinööri, ja S2-pätevyystasoon vaadittava määrä sähkötekniikan opintoja. Työkokemus hissi-, nostolaite-, sähkö- tai muulta teollisuuden tai kiinteistöalalta on eduksi.

Voit olla oman alasi kokenut ammattilainen, joka kaipaa uusia mielenkiintoisia haasteita työuralleen tai työuran alussa oleva, jolla on vahva motivaatio kehittyä tarkastustehtäviin. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys ja englannin kielen taito on eduksi. Työ on liikkuvaa ja Uudenmaan alueella liikkumisen lisäksi saatat tarvita tehtävässä jonkin verran matkustusvalmiutta muualla Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 2.2.2021.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Tomi Soininen, p. 050 4087 823, etunimi.sukunimi@kiwa.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot