Hissien huoltoasentaja, Lift24 Oy

Henkilöstöpalvelu Heimo
Tietoa tehtävästä
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lift24 Oy:lle pääkaupunkiseudulle

HISSIEN HUOLTOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työtehtäväsi on huoltaa ammattilaisen ottein hissejä ja nosto-ovia eri asiakaskohteissa pääkaupunkiseudulla. Työ on kokoaikatyö ja työnkuvaan kuuluu huoltopäivystysvuorot.

Olet oma-aloitteinen ja sinulla on halu kehittyä ja kehittää. Sinulta sujuu tiimityö ja olet mukava työpari. Omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja hands on asenteen.
Sinulta löytyy kokemusta edellä mainituista huoltotöistä. Hissiasentajan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle.

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, vähintään B-ajokorttia ja voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme sinulle
- kilpailukykyisen palkkauksen
- tehokkaan ja dynaamisen työyhteisön
- hyvät henkilöstöedut
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi eri opintovaihtoehdoin

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
- viikolla 9. Heimopäällikkö Aleksi Holm Henkilöstöpalvelu Heimo Oy , aleksi.holm@hpheimo.fi, puh. 044 777 5108
- viikolla 10. Aluejohtaja Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta