(Poistunut julkaisusta)

Hissiasentaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Lisäpalvelu Kanta-Häme oy tarjoaa joustavia henkilöstöratkaisuja yritysten tarpeisiin palveluihin keskittynyt yritys. Toimimme Riihimäen lisäksi Jyväskylässä, Kouvolassa, Lahdessa, ja Helsingissä. Toiminta on aloitettu vuonna 2002 ja työllistämme palvelu-, huolto-, tuotanto-, teollisuus-, siivous- ja toimistoaloilla satoja henkilöitä kuukaudessa.  

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ympäri Suomen

Hissiasentajia

Työnkuvana on hissien asennus erilaisissa työkohteissa. Aiempi kokemus nimenomaan hissien asennustyöstä toivottavaa, mutta oma-aloitteisen ja oppimishaluisen työntekijn löytyessä mahdollisuus myös kouluttaa tehtävään. Työ on keikkaluontoista, mutta hyville ahkerille tyypeille mahdollisuus pitempiinkin pesteihin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vähintään kohtalainen suomenkielen taito/ hyvä englanninkielentaito vaaditaan työssä. Työturvakortti työntekijältä toivotaan jo löytyvän, mutta koulutamme tarvittaessa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Pyrimme löytämään paikallista työvoimaa asiakkaan tarpeen mukaan, mutta työntekijän on mahdollista tehdä myös ns.reissuhommia, jolloin järjestämme majoituksen. 

Jos koet soveltuvasi tähän työhön, laita pikaisesti hakemus tulemaan! Paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, joissain kohteissa jo mahdollisimman pian. 

Essi Vasaramäki

Lisäpalvelu Kanta-Häme oy

essi.vasaramaki@lisapalvelu.net/ 050 5446691