(Poistunut julkaisusta)

Hissiasentaja, Pirkanmaan Hissitekniikka Oy (Ylöjärvi)
Pirkanmaan Hissitekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Toimeksiantajamme Pirkanmaan Hissitekniikka Oy on hissien ja hissien nosto-ovien huoltoon sekä kunnossapitoon erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.hissitekniikka.com/.

Pirkanmaan Hissitekniikka Oy hakee kauttamme suorarekrytointitoimeksiantona ammattitaitoista hissiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hissiasentajan tehtävän tärkeimpänä osa-alueena on hisseihin ja niiden nosto-oviin tehtävät huolto- ja korjaustyöt. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä työkokemuksen kautta hankittua tietämystä eri hissivalmistajien laitteista ja tuotteista.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Päivittäisiin työkohteisiin lähdetään liikkeelle yrityksen tiloista Ylöjärven Elovainiolta, ja työpäivän aikana käytössä on yrityksen oma auto. Työajoja varten tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Tarjoamme hakijalle pitkäaikaisen työsuhteen ja erinomaisen mahdollisuuden syventää hissialan erikoisosaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.