(Poistunut julkaisusta)

Hissialan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle  

Hissialan KOULUTTAJAA

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.   Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus.  Olet käytännön kokemusta omaava kunnossapidon ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet hissialaan liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä mahdollisesti myös digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.    Sinulla on vankkaa hissialan ammattiosaamista ja käytännön työkokemusta. Sinulla on työhön soveltuva koulutus. 

Arvostamme kouluttajakokemusta ja positiivista asennetta sekä kykyä olla mukana kehittämässä hissialan koulutuspalveluita. Arvostamme sähkö- ja automaation osaamista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ja hyvät työsuhde-edut. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!  Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. 

Odotamme hakemustasi 23.10. mennessä hakulinkin kautta.