(Poistunut julkaisusta)

Hissialan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle  

Hissialan KOULUTTAJAA

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.   Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus.  Olet käytännön kokemusta omaava kunnossapidon ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet hissialaan liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.    Sinulla on vankkaa hissialan ammattiosaamista ja käytännön työkokemusta. Sinulla on AMK -tason tai muu soveltuva koulutus. 

Arvostamme kouluttajakokemusta, positiivista asennetta ja kykyä kehittää hissialan koulutuspalveluita. Arvostamme sähkö- ja automaation osaamista ja pedagogista pätevyyttä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!  Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.9.2020 / sopimuksen mukaan. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. 

Odotamme hakemustasi 9.8. mennessä hakulinkin kautta.