(Poistunut julkaisusta)

Hirsityöntekijöitä
Vehasen talot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019
Vehasen talot Oy
Vehasen Talot Oy on vahvassa suomalaisomistuksessa oleva hirsitalotehdas Salossa. Teemme suomalaisia hirsitaloja erilaisille ihmisille eri puolilla maailmaa. Talojemme lähtökohta on suomalainen puu ja sen hyvät ominaisuudet. Lopputuloksena on yksilöllinen, viihtyisä koti, sauna tai muu rakennus.
Toimenkuva
Etsimme Vehasen Talot Oy:lle hirsityöntekijöitä Kruusilaan. Työnkuvaan kuuluu hirsitalojen rakennustyöt tehdasolosuhteissa.
Odotamme sinulta
Olet työhön tarttuva ja tunnollinen tekijä. Sitoudut tehtäviisi ja haluat tehdä laadukasta työnjälkeä. Työ on fyysisesti raskasta.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus ja/tai työkokemuksen tuoma ammatillinen osaaminen katsomme eduksesi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi, liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi, sekä CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo asiointiprofiili VMP:n sivuilta, merkitse tämä paikka kiinnostavaksi ja lisää CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Hietanen VMP / p.040 8022923
Kesto
2-3kk, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 02 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.06.2019 mennessä.