(Poistunut julkaisusta)

HIRSITALOMYYJÄ muuttovalmishirsitalo-myyntiin
Finnlamelli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
  • Etenemme jo hakuprosessissa, mutta mikäli tunnet olevasi etsimämme tekijä, vielä ehtii mukaan! *

Asiakkaamme, merkittävä lamellihirsiteknologian kehittäjä ja yksi ekologisen pientalotuotannon edelläkävijä, Finnlamelli Oy etsii myyntitiimiinsä

HIRSITALOMYYJÄÄ muuttovalmishirsitalomyyntiin!

Hirsitalomyyjänä vastaat Pirkanmaan alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Menestyminen hirsitalomyynnissä perustuu aktiiviselle ja oma-aloitteiselle työotteelle sekä luottamusta herättävälle ja toimeen tarttuvalle tekemisen meiningille. Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta sekä erinomaista ja ripeää palvelualttiutta. Päästäksesi nopeasti työssäsi vauhtiin, on tärkeää, että omaat jo hiukan aikaisempaa myyntikokemusta sekä rakennusalan osaamista tai koulutusta. Mikäli olet myös luontainen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, voit hyvinkin olla etsimämme myyjä.

Finnlamelli tarjoaa palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä ja loistotiimissä, jossa yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja kannustus huippusuorituksiin on aitoa. Pohjapalkan ja provision sijaan voit myös halutessasi toimia yrittäjäsuhteisena edustajana.

Maailman edistyksellisin hirsitalovalmistaja loistotiimillä valloittaa markkinoita! Mikäli haluat olla mukana menestyksen aallon harjalla, laita hakemus Baronan hakuväylän kautta 23.9. mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin klo 13.30 – 14.30.