(Poistunut julkaisusta)

Hirsitalomyyjä Finnlamelille
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

ETSIMME SINUA, HIRSITALOMYYJÄ!

Maailman edistyksellisin hirsitalovalmistaja loistotiimillä valloittaa markkinoita.

Haemme Kaakkois-Suomeen (Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Lappeenrannan alueelle) energistä ja tiimihenkistä hirsitalomyyjää, jolla on tuloksellinen voittaja-asenne vankkaa myyntitaitoa unohtamatta.

Toimit yrittäjäpohjaisesti ja palkkauksesi perustuu myyntitulokseesi. Toimipaikkasi määräytyy asuinkuntasi perusteella. Hirsitalomyyjänä toimit aktiivisessa myyntityössä vastaten asiakkaidemme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin. Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen.

Odotamme sinulta

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaisena. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Hirsitalomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne.

Tarjoamme sinulle

Työntekijämme arvostavat meitä joustavana ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Katsomme yhdessä tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen – meillä on mahtava työporukka, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla työkaveriksemme etsimä osaaja?

Ilmianna itsesi ja hurmaa meidät osaamisellasi 20.11 mennessä.