Hiontatyöntekijä Top Speed Oy:lle
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Top Speed Oy on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuusyritys. Yritys aloitti toimintansa Tikkakoskella ja siirtyi Jyväskylän Seppälän teollisuusalueelle vuonna 1996. Perustan yhtiön toiminnalle luo asiakaskunta, joka muodostuu laaja-alaisesti metalli- ja elektroniikkateollisuuden eri osa-alueilta. Ammattitaitoinen ja hyvin motivoitunut henkilöstö huolehtii asiakkaan tuotteiden korkealuokkaisesta ja tarkasta viimeistelystä. Laadukasta ja toimitusvarmaa toimintaa ohjaa SFS-EN ISO 9001-2015 laatustandardi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Top Speed Oy:lle HIOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille.

Hiojan tehtäviin kuuluvat erilaisten metallituotteiden valujen, leikkauksien tai koneistuksien jälkeisten kappaleiden pinnan laadun viimeistelytyö. Yrityksen monipuolisilla koneilla hiojat pystyvät täryhiomaan erikokoisia kappaleita aina massatuotteista aina pieniin eriin. Yrityksellä on käytössä myös automaattinen robottihionta. Lisätietoa yrityksen hiontatyöstä saat osoitteesta https://www.topspeed.fi/fi/#services

Odotamme hakijalta tarkkuutta ja huolellista työotetta sekä hyvää kuntoa, sillä työssä tehdään paljon toistoja. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta haluamme kuulla sinusta, vaikka et olisi aikaisemmin vastaavaa työtä vielä tehnyt, sillä tässä työssä asenne ja halua oppia ovat avain asemassa!

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä. Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen / 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413473
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä