Hioja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme asiakkaallemme Kyröön hiojaa. 

Työnkuvaus:
Asiakasyritys palvelee laajasti muun muassa metalliteollisuudessa. Aikaisempi työkokemus alasta ei ole välttämätöntä, mutta toivottavaa. Tekijän täytyy osata lukea kuvia hyvin. Työhön vaaditaan myös mittalaitteiden erinomainen osaaminen ja niiden lukeminen. Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta koneistuksesta. 

Lisäksi toivomme sinulta: 
- Valmiutta 2-vuorotyöhön
- Joustavuutta
- Reipasta asennetta ja halua kehittyä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: hionta, 2-vuorotyö, metalliteollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552514
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Pöytyä