Hioja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsitkö fyysistä työtä viihtyisässä työyhteisössä? Haluatko nähdä oman kädenjäljen työssäsi?

Etsimme asiakasyrityksellemme Karkkilaan hiojaa metalliteollisuuteen. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle työntekijälle.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisten metallikappaleiden, kuten traktoreiden, metsäkoneiden ja hissien osien viimeistelyhiontaa. Aiempaa työkokemusta alasta et tarvitse, vaan oppimishalu ja reipas asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. Työ on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on myös hyödyksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 5.45-13.45 ja iltavuorossa klo 13.45-21.45. Työtunteja on 40h/vko ja työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Arvostamme

  • Motivaatiota ja halua oppia hionnan tehtävät
  • Valmiutta fyysiseen työhön 
  • Halua työskennellä 2-vuorotyössä
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta
  • Kohtalaista suomen, englannin tai venäjän kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työ sijaitsee Karkkilassa hyvien bussiyhteyksien varrella. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: hioja, metallihioja, pintakäsittelijä, metallityöntekijä, metalliteollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot