(Poistunut julkaisusta)

Hioja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään hiojaa metallin hiontatehtäviin.

Työnkuvaus:

Hiojana pääset muotoilemaan ja hiomaan metallia eri muotoihin. Asiakasyrityksemme tekee alihankintana tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten työnkuva on monipuolinen. Hiontaa tehdään käsin ja erilaisia koneita & työkaluja käyttäen. Käytössä on uusia laitteita ja koneita sekä modernia teknologiaa. Työtä tehdään 2-vuorossa.

Toivomme valittavalta hakijalta:

Tarkkoja koulutusvaatimuksia tehtävään ei ole. Vaikka hiottava materiaali on metalli, tehtävässä menestymistä edesauttaa esim. puusepän koulutus, sillä työ on pitkälti myös käsityötä. Myös metallialan koulutus on sopiva. Loppuasiakkaalla on laatuvaatimuksia tuotteiden ulkonäön suhteen, joten työ edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Työ saattaa olla aika ajoin myös hieman raskasta fyysisesti, joten hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Mitä työ tarjoaa?

Hiojan työssä pääset kehittämään osaamistasi metallin työstämisessä. Työ kehittää tarkkuutta ja kädentaitoja. Työpaikalla on mukava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Työstä maksetaan teknologiateollisuuden tes:n mukaista palkkaa ja sen päälle on mahdollisuus tulospalkkaukseen.

Hakuprosessi

Työ on pitkä vuokratyösuhde, mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan vuokrauksen päätteeksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan (kesällä 2019), mutta haethan silti mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona.

Lisätietoja

Elina Forssell, HR-koordinaattori (elina.forssell@workpower.fi, 040-7069967)

Niina Riikonen, Asiakkuuspäällikkö (niina.riikonen@workpower.fi, 045-1110029)

Avainsanat: hioja, hionta, metalli, metallin työstäminen

Lue lisää WorkPowerista